Dannae's trip through BlogOland

01 iunie 2007

Ce mai ascult ...



...zilele astea (in loc sa mai postez pe blog, ar spune unii... Lor le si raspund: pai m-am cam dus cu valul schimbarilor si am ignorat foarte simplu faptul ca am un blog, care, acush acush, face un an de frageda pruncie. Dar e placuta reintoarcerea la el, asa ca detaliile nu mai conteaza...)
Asadar, ce ascult: i-am redescoperit pe The Manics (adicatelea, Manic Street Preachers, trupa anului intai de facultate, cand eram singura din Cluj, cred, care auzise de ei si pe deasupra, ii mai si asculta non-stop...). Au un "featuring" simpatic cu solista de la The Cardigans, si in general pe album un sound retro - '80s like, a sort of "hair rock" kind of music. Un album care merge ascultat de cateva ori si apoi clasat la categoria "amintiri din studentie" :)

Apoi, ar mai fi Within Temptation, ca deh, urmeaza sa ii si vad performing live, in Piata Mare din Sibiu. Album super misto, din categoria gothic metal comercial, bun de ascultat in masina cand te enervezi in trafic sau cand urci/ cobori Feleacul. Iti da energie.

Si un vers care mi-a placut: make my heart a better place ...

2 Comments:

  • At 12:19 a.m., Anonymous Anonim said…

    Album nou WT. De cand n-am mai ascultat. Erau ceva trupe care sunau asemanator. Ia sa vedem. Niste polonezi numiti Artrosis care folosesc drum machine; o alta trupa cu doi greci si doua romance care se chema On Thorns I Lay. The Gathering, but you obviosuly knew that; si ceva italieni, Lacuna Coil, insa aia aveau o vocalista cam ametita, desi uneori suna bine. Ce vremuri. Cu ce am ramas de pe vremea aia? Cu doua trupe necomerciale si destul de nedefinite ca si gen: The 3rd and the Mortal, asta e ceva destul de progresiv care oscileaza intre trupele de mai sus, In the Woods si jazz. Si cu In the Woods, pe care cica i-au bagat la black metal (wtf?) desi nu sunt, sunt ceva metal foarte progresiv. Ultimele doua trupe trebuie aprofundate; nu cred sa-ti placa din prima. Daca vrei sa asculti In the Woods fa bine si incepe cu Strange in Stereo.

     
  • At 7:03 p.m., Blogger The Cheshire Cat said…

    Wrong, woman! Nu erai singura care auzise de Manic Street Preachers sau care ii asculta prin anul I... dar parca mai aveam loc in minte de altceva in afara de Amos...? :))

     

Trimiteți un comentariu

<< Home